Rav Brodman's 3 Dimensionale Joodse beleving

'Laat mijn volk weten'.

Het Savyon centrum voor Samenstudies presenteert: De Experience!

Het Savyon Centrum van Rav Brodman gaat met de tijd mee! Graag wil het Savyon Centrum van Rav Brodman een spannend en alles omvattend 3D spel ontwikkelen om op een eigentijdse wijze Joodse normen en Joodse waarden te kunnen doorgeven aan jongeren, militairen, studenten en gezinnen. De onderwerpen zijn Tora, Bar/Bat Mitzvah, Joodse kalender en nog veel meer.

In een speciaal ontworpen ruimte met een tafel met 35 zitplaatsen, ondergaan de belangstellenden een hands-on, interactief en gericht spel in een afwisselende omgeving met een gesynchroniseerd lichtsysteem. De Experience bevat verborgen projectoren voor een naadloze projectie op de muur. Zes schermen stijgen vanuit het midden van de tafel omhoog en een ieder beschikt over een paar knoppen. Aan het eind van het spel wanneer de uitslag van het spel bekend wordt gemaakt, wordt de werkelijke boodschap waar het om draait op de muur geprojecteerd.

Het spel kan in het Hebreeuws, Engels, Nederlands en Russisch gespeeld worden.

Om dit plan te kunnen verwezenlijken heeft het Savyon Centrum geld nodig, veel geld. De kosten zijn begroot op een eenmalig bedrag van 1.335.000 NIS/393.000 dollar.

FAQ-online wilt hierin een steentje bijdragen. Doen jullie mee?

Ga dan naar de Nederlandstalige informatiepagina van het Savyon Centrum door HIER te klikken.

 

De inhoud van de verslagen, artikelen en berichten die op het forum worden geplaatst geven de visies en meningen van de auteurs, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster. Zij kunnen derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.